· 

Online werkconferentie gerontopsychiatrie

Moe maar voldaan, en nog na-stuiterend qua energie.

Zo ziet dat eruit. 😉 

 

De eerste (online) Conferentie Gerontopsychiatrie met het doelgroepnetwerk zit erop. We namen zo'n 70 deelnemers (zorgprofessionals, bestuurders en managers, onderzoekers, projectleiders en stafmedewerkers) mee in de ontwikkeling van doelgroepnetwerk tot de Vereniging voor Gerontopsychiatrie. Het was ontzettend leuk om voor deze bijeenkomst een interactief en inspirerend programma op te zetten. Volgens de deelnemers was het zeer geslaagd! 

 

 

 

 We startten met een interactief vragenuurtje over het proces van accreditatie, tijdlijnen en criteria, de opzet van de kenniscentrumfuncties en de aanscherping van de doelgroepdefinitie. 

 

En in het blok daarna haalden we input op voor de verdere uitwerking van het zorgprogramma, het competentieprofiel en de leerlijn voor zorgprofessionals, de consultatie- en adviesfunctie, de last resort functie en de ontwikkeling van de onderzoeksagenda. 

 

De output:

👉 Veel waardering van de deelnemers over de vooruitgang die geboekt is door alle werkgroepen

👉 Nieuwe inzichten waarmee de werkgroepen weer vooruit kunnen

👉 Nieuwe contacten tussen de deelnemers van verschillende organisaties

👉 En veel energie! 


Binnen het doelgroepnetwerk gerontopsychiatrie werk ik als transitiecoach, of zoals we dat in de wandelgangen zijn gaan noemen 'kritische vriend'. Ik help zorgorganisaties bij de voorbereiding op hun accreditatie tot regionaal of landelijk expertisecentrum gerontopsychiatrie (REC of DEC) en  ben ik procesbegeleider van een aantal landelijk werkgroepen. Als procesbegeleider ben ik de spin in het web, degene die inhoud en proces/strategie aan elkaar verbindt en degene die inhoudelijke experts van de verschillende organisaties uitnodigt en uitdaagt om als (tijdelijk) team hun gezamenlijke opdracht aan te gaan.

 

Op de foto zie je met de klok mee: Xandra Van Praag (directeur Vereniging voor Gerontopsychiatrie), mij, Tonny De Groot (collega-transitiecoach, Willeke Vlastuin (onze steun en toeverlaat).


Facilitator nodig voor jouw bijeenkomst?

 

Wist je dat je mijn kunt inschakelen als online facilitator voor jouw bijeenkomst? 

Als je dat doet dan krijg je er automatisch mijn goed gevulde rugzak met ervaring als projectmanager en organisatieadviseur bij. Nieuwsgierig? Lees dan even HIER verder.