· 

In je eentje

Ook deze week begeleid ik weer een aantal online bijeenkomsten. Variërend van een informatiebijeenkomst voor gemeenteraadsleden, medewerkers van twee organisaties die meer met elkaar willen gaan samenwerken tot een groep professionals die op een energieke, effectieve manier kennis met elkaar willen delen. 

 

Jammer dat dit niet fysiek kan? Zeker, maar ik heb ook de lol van het online werken ontdekt. Je moet anders nadenken over interactie en over je ‘presence’ als facilitator, het vraagt een andere voorbereiding en er is een schat aan mogelijkheden en tools om je te helpen om je bijeenkomst vorm te geven. 

 

Ik vind het geweldig leuk om vanuit een scherpe doelstelling voor een bijeenkomst een passende aanpak te bedenken en te begeleiden!

Dus als ik jou kan helpen bij (de voorbereiding van) jouw online bijeenkomst? Laat het me weten!

 

PS: dit screenshot maakte ik terwijl deelnemers in de breakoutrooms samen in gesprek waren. Zit je dan in je eentje…. 😉