· 

Ik heb voor de zorg gekozen, omdat...

Afgelopen week verzorgde ik een workshop voor een team met zorgprofessionals. Op creatieve wijze gingen we op zoek naar kleine veranderingen in hun manier van (samen)werken met grote impact voor de bewoners van hun afdeling. 

 

Ik begon met de vraag: "Waarom ben je dit werk gaan doen?" 

 

Een greep uit het resultaat: 

 

Ik doe dit werk omdat...

  • het het fijnste werk is dat ik kan bedenken en er graag voor mijn medemens wil zijn.
  • ik blij wordt van die ene glimlach, knuffel of grapje. 
  • het mijn passie is van kleins af aan. 
  • ik passie heb met ouderen en daar mijn steentje aan kan bijdragen om een mooie oude dag te verzorgen.
  • ik mensen bij wil staan bij de dingen die ze niet meer zelf kunnen.
  • omdat het me een fijn gevoel geeft dat ik iets voor iemand kan betekenen. 
  • ik graag voor mensen zorg die hulp nodig hebben. 
  • ik iets wil betekenen voor een ander en dit graag met een team wil doen. 
  • ik het fijn vind om mensen te helpen.

Recht uit het hart! Mooi!


Nader kennismaken?

Bel me om te kijken wat ik voor jou en je organisatie kan betekenen! Als projectmanager, adviseur, verandercoach of gewoon diegene met die frisse blik die extra denk- en doekracht levert, net als jij die nodig hebt. 

 

Telefoon: 06 37738890

E-mail: kirsten@iedereenaanboord.com