· 

Wat je niet ziet op de omslagfoto

Wat een leuke ochtend! Met mijn persoonlijke fotograaf, ofwel 14-jarige dochter, ging ik vandaag op pad om foto's te maken voor mijn nieuwe website. Dat doen we al een paar jaar. Ooit heb ik ook professionele foto's laten maken in een studio, maar dit heeft ook wel wat. En, ze heeft er best wel kijk op! 

 

We fietsten naar de Piushaven in Tilburg. Een mooi gebied dat volop in ontwikkeling is. Een paar jaar geleden had je hier eigenlijk niets te zoeken, maar nu zijn er restaurantjes, cafeetjes, een bakker die ook op zondagochtend de heerlijkste verse broodjes verkoopt. En er liggen tal van bootjes aan de kant die natuurlijk een mooi decor vormen voor de nieuwe foto's. 

 

Je hebt best wel wat bekijks als je zo bezig bent. Voelt knap ongemakkelijk, kan ik je zeggen! Maar het gaat om het resultaat! 

  

En daar lag ze ineens... aan de overkant van het water. De "Kirsten"! Jawel, een boot met mijn naam. Geweldig toch! 

 

Ik denk dat we de eigenaren wakker hebben gemaakt met ons gegiebel naast de boot. Dit moest de omslagfoto worden. Beetje jammer dus, toen later bleek dat de naam van de boot net achter het kruimelpad van de website staat. Ach ja.... als dat alles is. Ik ben er super tevreden mee.

Waarom een nieuwe website?

In 2016 ben ik met Iedereen aan boord gestart. Ik ben het aangegaan als een experiment. Ik wilde gaandeweg ontdekken wat voor opdrachten het best bij mij passen, waar ik het meeste plezier uit haal en waar ik het meest in te bieden heb. Nu ik een aantal jaren verder ben, wordt dat langzaam steeds duidelijker. Deze nieuwe website weerspiegelt wie ik ben en wat ik te bieden heb. 

 

Projecten met positieve impact

Ik ben in mijn element als ik een mooie mix van opdrachten heb. Ik vind het fijn als ik me langere tijd aan een mooi project kan verbinden en daar samen met anderen aan kan bouwen. Iets vernieuwends, iets met maatschappelijke meerwaarde, iets spannends! Maar vooral iets waar iemand met een goed idee met heel zijn hart voor wil gaan. Dan krijg je mij heel makkelijk enthousiast om je ideeën te vertalen in actie en resultaat. 

 

Persoonlijk Impact Plan (PIP)

Ook heb ik het door mij ontwikkelde Persoonlijk Impact Plan (PIP) een prominente plek gegeven in mijn aanbod. De afgelopen jaren zijn de puzzelstukjes hierin op hun plek gevallen. Met het PIP heb ik een prachtig instrument waarmee ik professionals en managers in verschillende organisaties kan helpen om hun persoonlijke impact te vergroten. Hoe beter jij weet wat je te bieden hebt en hoe je dat kunt vertalen naar iets waarmee je echt impact creëert, hoe meer je met plezier kunt werken. 

 

Frisse blik

En ik heb gemerkt dat ik ervan geniet als ik anderen kan helpen in hun rol als projectleider. Ik ontmoet veel beginnende managers die ineens ook dus allerlei projecten moeten leiden. Onzekerheid kan ervoor zorgen dat ze de touwtjes zo strak in handen willen houden, dat ze daarmee te weinig ruimte bieden voor initiatieven vanaf de werkvloer. Terwijl daar juist de kennis, expertise en energie zit! Ik help dan graag om samen de juiste veranderstrategie uit te stippelen. 

Ook heb ik de afgelopen jaren veel managers gesproken die met hun projecten blijven steken in de uitvoering. Dan blijkt bijvoorbeeld dat mensen toch niet zo enthousiast waren over de uitkomsten. Tja... als je andere uitkomsten wil, moet je je project anders aanvliegen. En daar wil ik dus graag bij helpen. 

Goed werk mag beloond worden

Tegen mijn klanten zeg ik ook altijd dat het zo belangrijk is om je waardering uit te spreken naar de mensen met wie je samenwerkt. Complimenten zijn fijn, zijn goed voor de onderlinge relatie en ze geven energie! 

 

Uiteraard heb ik mijn fotograaf ook beloond met de nodige complimentjes. En met iets lekkers natuurlijk om deze gezellige ochtend af te sluiten. 

Kennis maken?

Ga jij net met een nieuw project starten en kun je mijn denk- en doekracht gebruiken? 

Ben je benieuwd naar het Persoonlijk Impact Plan (PIP) of wil je het als Team Impact Plan (TIP) inzetten? 

Loop je vast in je huidige project en wil je daar eens over sparren? 

 

Bel me: 06-37738890 of mail me: kirsten@iedereenaanboord.com

Tot snel!