· 

Frisse Teamstart 2020

Ook dit jaar begon een aantal teams het jaar goed met een Frisse Teamstart. 

 

Ooit werkte ik op een plek waar het teamoverleg, laten we zeggen 'anders' liep dan ik graag had gewild, dus help ik graag anderen om het jaar op energieke wijze te starten. Precies zoals ik het zelf graag zou willen.

 

Mijn workshop Frisse Teamstart is een energieke snelkookpan waarin het team de speerpunten voor het nieuwe jaar benoemt, ieders bijdrage daaraan helder krijgt en een plan maakt om het team op de kaart te zetten zodat de hele organisatie (en de buitenwereld) weet welke impact zij maken als team! En dat doen we met het Team Impact Plan (TIP), een afgeleide van mijn ontwikkelde Persoonlijk Impact Plan (PIP)

 

En uiteraard proosten we op een succesvol nieuw jaar samen! 

Nu kun je een Frisse Teamstart ook boeken voor een herstart of een reboot later in het jaar natuurlijk. 😉

  

Wil je ook een Frisse Teamstart? Laat het me weten. Ik kom graag jouw team inspireren en op weg helpen naar een praktisch visueel teamplan!