· 

Thebe Expertisecentrum van start

Afgelopen half jaar mocht ik als projectleider bouwen aan de start van het Thebe Expertisecentrum: de plek die als motor voor het kennisklimaat van Thebe zal fungeren. Waar experts zichtbaar worden en actief hun kennis en expertise delen met collega’s. De plek waar in samenwerking met (academische) netwerken wetenschap en praktijk elkaar vinden en versterken. En waar iedere zorgprofessional expert kan zijn en zich verder kan ontwikkelen.

En dat allemaal uiteraard zodat dit de zorg aan cliënten ten goede komt. 

 

Wat een mooi half jaar. Samen met professionals nieuwe taken en rollen vormgeven, expertteams op poten zetten, zichtbaar maken van expertise die gewoon al aanwezig is binnen de organisatie, mensen met elkaar verbinden en helpen ontdekken wat ze van elkaar kunnen leren en tal van nieuwe plannen en ideeën vertalen in actie! 

 

Deze week markeerden we de start van het Expertisecentrum. We vierden dat we de afgelopen maanden aan een stevig fundament hebben gebouwd en legden symbolisch de eerste steen voor de verdere ontwikkeling van een toekomstbestendig Expertisecentrum. 

 

Gelukkig nemen we nog niet meteen helemaal afscheid van elkaar en blijf ik als externe nog even in beeld om de nieuwe initiatieven een goede plek binnen Thebe te geven. Ik wens Thebe veel succes met de doorontwikkeling. Op naar het pannenbier!