· 

Wat wil ik nou echt?

Hoe vaak heb jij jezelf die vraag gesteld?

 

Jij bent niet de enige. Type deze woorden in op Google en je vindt 16.100.000 vermeldingen.

Wat wil ik nou echt?

 

 Ook ik heb die vraag regelmatig gesteld. Op verschillende momenten, om verschillende redenen.

 

Op de middelbare school, toen ik moest kiezen na het VWO.

Een jaar of 10 geleden, toen ik uitgekeken was op mijn functie.

En ook toen ik jaren daarna in een prachtige functie zat, maar de organisatie flink aan het veranderen was. Pas ik hier nog wel, vroeg ik me af. Wordt het niet eens tijd om mijn vleugels uit te slaan?

En vorig jaar toen ik ontdekte dat de baan waar ik vol enthousiasme aan begonnen was, me niet bracht wat ik ervan verwacht had.

 

Vorig jaar kwam het Business Model You® op mijn pad. Een methode om carrière je een nieuwe wending te geven en visueel te maken op 1 vel papier. Voor mij was het een eye-opener. Het was de start van het bouwen aan mijn eigen bedrijf.

Relatie werkplezier en waarde voor de klant

Kijk even naar al die Google-vermeldingen.

 

Probeer je voor te stellen dat deze zoekopdrachten komen van iemand die nu bij een organisatie werkt en ’s avonds zo zijn eigen redenen heeft om thuis die woorden in te typen in de Google-zoekbalk.

 

Verplaats je dan in zijn of haar manager. Zou hij door hebben dat een van zijn medewerkers met deze vraag rondloopt? Is zijn grootste zorg op personeelsgebied niet om de juiste mens op de juiste plek te krijgen? Iemand die met plezier zijn werk doet, trots is op wat hij doet en zich goed beseft hoe hij bijdraagt aan het succes van de organisatie levert toch meer waarde voor de klant dan iemand die dat niet doet?

 

Met deze manager deel ik graag mijn kennis en ervaring van/met het Business Model You®. Dit model kan zijn medewerker helpen om zijn persoonlijke eigenschappen, ambities en overtuigingen te vinden en te verwoorden EN dit te vertalen naar waarde voor zijn klanten, collega’s of anderen mensen waar hij mee samenwerkt.

Dit kan deze manager toch prachtig matchen met de ambities, de uitgangspunten en de ontwikkeling van het bedrijf? Het zijn de mensen die de organisatie maken. Het zijn de mensen die de samen de waarde voor de klant creëren.

Organisatie-ontwikkeling meets persoonlijke ontwikkeling

Voor mij komen organisatie-ontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling hier samen.

En dat is wat ik nu echt wil. Mensen en organisaties samen laten groeien.

 

Mijn toegevoegde waarde daarbij? Kijk maar:

Niet goed leesbaar op je scherm? Download hier de pdf:

Download
Wat wil ik nou echt?
Business Model You® van Kirsten Jacobs
Wat wil ik nou echt - Kirsten Jacobs.pdf
Adobe Acrobat document 190.3 KB


Nader kennismaken?

Bel me om te kijken wat ik voor jou en je organisatie kan betekenen! Als projectmanager, adviseur, verandercoach of gewoon diegene met die frisse blik die extra denk- en doekracht levert, net als jij die nodig hebt. 

 

Telefoon: 06 37738890

E-mail: kirsten@iedereenaanboord.com