Wat is het Persoonlijk Impact Plan (PIP)Het PIP is een visuele tool die verbinding maakt tussen jouw ambities als professional en de ambities van de organisatie waar je werkt of de behoeften van je klant.

 


Hoe zit het PIP in elkaar?

De linkerkant van het PIP gaat over jou als professional. Waar sta je voor? Waarvoor kom je je bed uit? Welke kennis en ervaring heb je Hoe ziet je netwerk eruit?

De rechterkant van het PIP gaat over de klant/werkgever, diens opdracht, ontwikkelingen in de branche, focus voor de komende tijd, zorgen of problemen waar jij als professional een bijdrage aan levert. 


Jouw persoonlijke verandertool

De kern draait om het verbinden van deze twee kanten. Welke impact creëer je precies als professional met alles wat je in huis hebt? Wat doe je daarvoor dan precies en hoe maak je jouw impact zichtbaar? 

Het PIP is interessant als er iets verandert. Of dat nu is omdat je persoonlijke doelen veranderen (en je daarmee aan de slag wilt), de organisatie waar je werkt verandert (en jij helder wilt krijgen wat het voor jou betekent), of de omgeving om verandering vraagt (en dus zowel je organisatie en jij moeten meebewegen).

 

Het PIP creëert overzicht en geeft je daardoor inzicht. En door het inzicht kom je tot actie! 


Aan de slag met het PIP

Er zijn workshop voor professionals en voor organisaties

Voor organisaties wordt de workshop afgestemd op de specifieke vraag vanuit de organisatie. 

En aangezien de workshops voor professionals 1-op-1 of in hele kleine groepen worden gegeven is ook daar alle ruimte om de persoonlijke behoefte van de professional voorop te stellen.